Deze genealogie Ouwens bevat 7.051 personen en 1.558 achternamen
 klik hier  om naar de pagina te gaan met alle achternamen die in deze site voorkomen. 
Door op een naam te klikken komt u vanzelf bij de informatie over de personen met deze achternaam

Welkom bij de genealogie van de familie Zandbergen.

 

Updated: 09-02-2010

   English         .

 

Binnen het verband van de familie Dieleman wordt regelmatig gesproken over de stambomen van de families Dieleman en Ouwens. 
Mijn (ex)zwager Jan Zandbergen (in het boek Zandbergen afgegraven onder nummer 13.129) vertelde eens dat ook over zijn familie een genealogie was verschenen. Het ging om zo'n kleine 7000 personen en hij zag het niet zitten om dit digitaal te maken. 
Het is nu eenmaal mijn hobby en dus heb ik mij er toe gezet om de data zoals die in het eerdergenoemde boek zijn gepubliceerd op de computer te zetten en middels GEDCOM geschikt te maken voor publicatie op het Internet. Dit is het resultaat.

Het boek werd gepubliceerd in november 1992 en in de afgelopen 10 jaar moeten heel wat aanvullingen en wijzigingen zijn ontstaan. Ik verwacht de komende tijd dan ook heel veel e-mail met op- en aanmerkingen en het is overbodig te zegggen dat die van harte welkom zijn. Hoe meer, hoe liever. Mocht iemand een digitale versie van de genealogie Zandbergen willen bezitten dan stuur ik die graag toe. Mocht er iemand van de familie zijn die de publicatie en/of het onderhoud van mij wil overnemen dan is ook die van harte welkom.

Ik wens u veel leesplezier

Piet Ouwens

_______________________